Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  
Gönderen Konu: GEYİK  (Okunma Sayısı 2464 defa)
eradiator
Full Member

E-Posta
« Yanıtla #60 : 17 Şubat 2009, 18:39:37 »

fapturbo güzeldir ancak bazı brokerlarda yasaklı.. ayrıca fapturbo geceleri işleme giriyor ve çogu broker geceler spreadleri açıyor bu nedenle demodaki performansı canlıda gösteremiyor.
dikkatli olun derim EA kullanırken...EA kullanıyorsanız mutlaka stop loss u olmalı..yoksa martingale mantıgı ile çalışanları kullanırsanız batma riskiniz çok yüksek.. hem duble lot hem de SL yok...
farex01
Newbie
*

E-Posta
« Yanıtla #61 : 18 Şubat 2009, 00:46:00 »

fapturbo güzeldir ancak bazı brokerlarda yasaklı.. ayrıca fapturbo geceleri işleme giriyor ve çogu broker geceler spreadleri açıyor bu nedenle demodaki performansı canlıda gösteremiyor.
dikkatli olun derim EA kullanırken...EA kullanıyorsanız mutlaka stop loss u olmalı..yoksa martingale mantıgı ile çalışanları kullanırsanız batma riskiniz çok yüksek.. hem duble lot hem de SL yok...

açıklamaların için sagol eradiator,
bana gönderdikleri bilgilendirme mailinde, geçen haftaki paritelerde brokerların manipulasyonu oldugunu ama kendi sistemlerinin etkilenmedigini falan yazmışlar, ingilizce tabii. ben başını sonunu fazla okumadım, kendi sistemlerini övüyorlar tabiiki.
zaten tamamen fapturbo'ya bırakmam, gözetimimde olur. sen kullandın herhalde, yada kullananı gördün. bi denemeye değer sanırım..
peki hangi traderlarla kullanılıyor fapturbo? metatrader, fxcm, avatrader?
kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #62 : 19 Şubat 2009, 11:54:59 »

gece pips aralıgını açmayan kurumda deneyebilirsiniz...çogu açıyor ....buz da kazanmanızı etliler...yani kazanamazsınız..
kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #63 : 15 Mart 2009, 16:19:06 »

http://img72.imageshack.us/img72/8034/tespihjv5.swf
İZLEYİN...
mklncx
Newbie
*

E-Posta
« Yanıtla #64 : 18 Nisan 2009, 20:26:26 »

Arkadaşlar bence en iyi brokerler (MB trading, dukascopy, hotspotfx) bunlardan başka broker tanıman paran çoksa dukascopy  eger azsa MBtrading

birde gece her broker speads aralıgını açar bu brokerler bile acıyor ecn/stp olmalarına ragmen

eger speads aralıgı en az amerikan piyasaları açılnca oluyor 

bu üçü scalping izin veriyor ama hotspotfx kurumsal bireysel deil bildigim kadarıyla

bu durumda en iyisi mbtrading derim demosunu bi deneyin,

mbtrading bi olumsuz duruma rastlamdım ama bi kere elektirik kesilmiş ama bu durumlarla  olabilir bence

dealing desk senin hesaplarınla oynuyor

BİRDE KULLANDIGIN PLATFORMDAN PİYASAYI ASLA TAKİP ETMEYİN  Gülümseme
kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #65 : 09 Haziran 2009, 01:17:37 »

http://www.dailymotion.com/video/x58vjd_1-dolar-ve-sirlari_news
hbilgin
Newbie
*

Borsa, VOB ve Forex incelemeleri ve yorumları

habilgin@hotmail.com hbilgin
WWW E-Posta
« Yanıtla #66 : 17 Ekim 2009, 12:21:42 »

Kemal Bey, buraya ilk defa böyle bakıyorum, kayıt oldum, bilgilerinizde faydalanırız artık. Ben de birkaç aydır yazma alışkanlığı kazanmaya çalıştım, bir site açıp borsa, vob ve foreks değerlendirmeleri yapmaya başladım. Ama biliyorsunuz işimiz gücümüz olduğundan yeterli vakti pek ayıramıyorum. Ancak hafta sonları bazen de hafta içi girip ağırlık endeks değerlendirmeleri, yön ve dönüm zamanları ile ilgili birşeyler yazıyorum. Eğer kabul edersen bazen buraya da bilgiler gönderebilirim. Ben sizin sitenizi kendi sayfamda linkini vereyim, bağlantılar listesinde, siz de benim site adını faydalı linkler listesinde yazarsanız memnun olurum. Görüşmek üzere. Saygılarımla.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada ulaştığım sonuçlar tercih edilen hesaplama yöntemi ağırlık olarak elliott dalga sayımı, fibonacci sayı ve oranları ile kanal çalışmaları olup tamamen kişisel görüşlerime dayanmaktadır.
kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #67 : 18 Ekim 2009, 20:25:50 »

Hoşgeldiniz Hasanbey...siteyi yapan arkadaşa söylerim...
eradiator
Full Member

E-Posta
« Yanıtla #68 : 20 Ekim 2009, 22:45:59 »

Merhaba Hocam
nasılsınız? Bayadır  bakamıyordum siteye.Gemi kaptanı gibisiniz maaşaallah Gülümseme
ben yakında forexe ara vercem kafa dinleyelim biraz:)) lastmanla biraz adrenalin yaşadık zaten Gülümseme)
benim bugün hesap %10 marjinden dönmüş Gülümseme) inşaallah dönüşü muhteşem olacak .
sabah lastmanı aradım petrol patlatıyo benim hesabı diyorum Gülümseme)

bu arada indikatorsüz yaşam en güzeliymiş onu anladım Gülümseme) herkese tavsiye edemiyorum, sadece işin ehline..

dowa bakmaya devam Gülümseme)
herkese hayırlı kazançlar

kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #69 : 23 Şubat 2010, 20:02:00 »

BİZİ AB YE ALMAYANLAR 3-4 SENE SONRA KENDİLERİ YALVARACAKLAR GELİN DİYE...DÜNYANIN HUZUR BULMASI İÇİN TÜRKİYE YE İHTİYAÇ VAR...ANCAK BU DA YENİ ANAYASAMIZLA OLUR...ALLAH IN İZNİYLE....
kemalzafer
Administrator
Hero Member

E-Posta
« Yanıtla #70 : 29 Haziran 2010, 10:56:38 »

http://www.habervaktim.com/haber/128656/generallerin_yahudi_damatlari.html
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: